Συνταγη για μαφιν
Υλικα 2 φλιτζ. αλευρι που φουσκωνει 1 φλιτζ. ζαχαρη 1/2 φλιτζ.κακαο,κοσκινισμενενο 1/2 κουτ. γλυκου μπεικιν παουντερ 1 αυγο 1/2 φλιτζ. σπορελαιο 1/2 φλιτζ. γαλα 1 κεσεδακι(200γρ) γιαουρτι στραγγιστο 2-3 καψουλες βανιλιας 100-125 γρ. κουβερτουρα Διαδικασια 1) προθερμαινουμε τον φουρνο στους 180 c 2)βαζουμε ολα τα υλικα , εκτος απο την κουβερτουρα και το βουτυρο , σε ενα μεγαλο μπολ 3) ανακατευουμε με μια σπατουλα μεχρι να ομογενοποιηθουν 4) στο τελος τα ενσωματωνουμε τα κομματακια κουβερτουρας ανακατευοντας απαλα 5)μοιραζουμε το μιγμα αφου τα εχετε βουτυροσει και αλευρωσει 6)ψηνουμε στις αντιστασεις (πανω-κατω)του φουρνουγια 20-25 λεπτα . Ελενχουμε αν ειναι ετοιμα βυθιζοντας μια οδοντογλυφιδα εαν βγει με υπολειμματα ζυμης κολλημενα επανω του, συνεχιζουμε το ψησιμο για λιγο ακομα 7)τα βγαζουμε απο το φουρνο και τα αφηνουμε να κρυωσουν για περιπου 10 λεπτα. Αν τα κανετε αυτα τα μαφιν θα σας μεινουν αξεχαστα!!!!!! ΛΙΑ!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου